About us

We hebben een kleine huiselijke cattery gelegen in Egmond aan Zee, Noord-Holland.

Met  gemiddeld 2 tot 4 nestjes per jaar zorgen we ervoor dat onze kittens overladen worden met aandacht en enorm veel liefde. Onze kittens groeien bij ons op in de woonkamer, te midden van ons gezin, maar ook tussen onze (andere) volwassen poezen, zodat ze uitgroeien tot zelfverzekerde, lieve en aanhankelijke katten met een stabiel karakter.

Al onze Bengaal poezen en kittens horen bij ons gezin en worden dan ook behandeld als echte gezinsleden die elk moment van de dag deel uitmaken van ons gezinsleven.

Naast een goede socialisatie en een aanhankelijk en lief karakter vinden we ook gezondheid erg belangrijk. Om deze reden worden al onze volwassen katten jaarlijks getest op FeLv, Fiv en op de erfelijke afwijkingen HCM en PKD door middel van een echo bij een erkende Radioloog van het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam.

Ook worden onze Bengaal katten regelmatig getest op algemene bacteriologie, tritrichomonas foetus, giardia en cocciodose. We doen er echt alles aan om enkel te fokken met gezonde katten, met een lief karakter, want ook karakter is voor een stuk genetisch overdraagbaar naar de kittens.

We willen u via onze website kennis laten maken met onze Bengalen en de Bengaal in het algemeen. Een fascinerend ras waar we een aantal jaar geleden op slag verliefd op geworden zijn. Hun zeer aanhankelijk, actief en energiek karakter, in combinatie met hun mooie wilde uiterlijk van een tijgerkat en unieke patroon, maken van de Bengaal een juweeltje onder de katten.
We wensen je alvast veel plezier met het bekijken van onze website en hopen dat je er iets van opsteekt.
Bij vragen mag je ons altijd contacteren, wij beantwoorden ze met alle plezier.

 

Voor meer vragen kunt u ons altijd bereiken via, ‘contact‘.

DutchEnglish